Hvor blir det av spirene?

Hvor blir det av spirene?

Altså, nå synes jeg det begynner å lakke og li når det gjelder disse cobaea-frøene, altså.

Hvor lang tid skal de ha for å spire, de da?  I 2003 har jeg notert i sådagboka at de spirte “raskt”.  Jeg sådde 28.mars.  2-3 uker står det i sommerblomsttabellen på Hagegal.  Jaha.  De har det kanskje for varmt?  Hm.   Erteblomstene spirer i alle fall.

Hva slags erfaringer har du med cobaea?

0 kommentarer til «Hvor blir det av spirene?»

 1. Cobaea spirte i løpet av en ukes tid hos meg i år 🙂 I vinduskarmen, med undervarme fra radiatoren. 3 uker høres lenge ut synes jeg.

 2. Ja de der er litt rare. Hos meg pleier de også så spire raskt. Men denne gangen, sådd i drivhuset, så brukte de et par uker ja. Men så fikk de jommen fart på seg, og har allerede klamret seg fast til hyller og alt rundt seg…

  TurboLotte-logget inn som Bloggpuls.

 3. Hmmmm! Kan jeg ha lagt en hel pakke med cobaea til råtning, tro? Eller kan frøene bli for gamle, simpelthen?
  Jeg fant jo pakken i en eske med mye gammelt frø, og husker ikke når jeg kjøpte. Må vel til å kjøpe en pakke til, da. Selv om det begynner å bli lovlig seint.

 4. Jeg har ganske mange små planter, både hvite og blå. De er ikke større enn at det nok går bra å sende dem. Vi kan godt bytte med noe hvis du vil og ikke trenger ha så alt for mange 🙂

  1. Tusen takk, Trine, men jeg tror likegodt jeg sår på nytt.
   I ettermiddag grov jeg opp et par frø, og ja; de er råtne. Men, så har jeg kjøpt en ny frøpakke i dag, og jeg går trøstig i gang igjen. Jeg tror egentlig jeg trenger noen hage-botsøvelser for å kjenne på mestringen. 😆

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *