Visdomsord fra en tåspisshager

Visdomsord fra en tåspisshager

Knekte tulipaner

Det er lurt å ikke miste balansen når man står på tåspissene innimellom sprø tulipanspirer…

I dag er Tunbedet ferdig ryddet, hvori altså innlagt hendelsen som er foreviget ovenfor. Jaja, de har heldigvis tulipanløk på butikken til høsten.
Jeg har ikke vært fullt så hysterisk pirkete i år som jeg har pleid å være, så noe tørre blader har fått lov til å være, og jeg har mental energi nok til å gyve løs på neste bed i morra.
Ryddig av Tunbedet innebærer også klipping av rosa som står der; Rosenresli. Det var bare litt dødt på den, men stort sett både liv og helse.  Det samme gjelder myntene i støpejernsovnen utenfor kjøkkenet. Jeg knakk av kvist og kvas fra i fjor, og nå dufter hendene mine av den deiligste mynte.

Min kjære har brukt dagen til å legge om til sommerdekk på bilene, og så har han ryddet i garasjen, flyttet de siste, digre bjørkekubbene fra trefellinga før påske, og holdt meg med selskap i solveggpausene.  I morra skal han få transportere trillebårlass en masse for meg, så jeg har til toppdressing på bedene etterhvert som de blir vårfriserte.

Det er aldeles nydelig ute, med fuglesang og fornøyde durelyder fra naboenes hager og terrasser også, stolhaging i varm sol med kaffekopp og koseprat, og mye sånt:

vaarbed_1120

0 kommentarer til «Visdomsord fra en tåspisshager»

  1. Har også ryddet i urtepøsene mine (bruker pøser (eller bøtter som de fleste kanskje sier) til urter) og nå lukter hendene veldig godt her også. 😀

    Heldigvis har tulipanene vokst såpass at jeg unngår uhell her (dog uten høye hæler må vite. :P).

    Fortsatt god helg. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *