Le Labo – Iris 39

Le Labo – Iris 39

En stor, stor overraskelse.  Jeg var på forhånd helt sikker på at denne ville ta skalpen på meg aldeles, full som den er av iris og patchouly.  Da resten av irisprøvene fra TPC kom i dag tok jeg tyren ved hornene så og si, og startet med denne.

Og, hva opplever jeg? Jo, en liten eksplosjon av vidunderlig, søt, tørr iris, men ikke bare søt, den har en egenskap ved seg som som er nesten fysisk, den har “kropp” og dybde, en nesten krass kant,  som bare nesten er ubehagelig bakerst i nesa. Så mykner den til en lineær, myk, kremet, treaktig patchouly/teak-aktig note og deilig musk. Ikke antydning til noe skarpt så langt nesa rekker. Selv ikke etter en middagslur. Om mulig enda deiligere etter luren.  En trimtur da, tenkte jeg. Litt svetting vil vel få udyret til å vise seg. Men, nei. Fremdeles behagelig, men nesten forsvunnet etter en liten svett time.

Dette er en sånn duft som gir meg assosiasjoner til lindrakter og superelegante sko og vesker, rød munn, elegante omgivelser, såvel som lange silkerober med pelsbesetning og sigaretter i lange munnstykker. Feminint, med andre ord, og voksent – ingen duft for tenåringsjenter. Glamorøst og voksent og ultrafeminint og aldeles uimotståelig.

Denne havner på ønskelista. Det hadde jeg aldri trodd.

0 kommentarer til «Le Labo – Iris 39»

 1. Hehe 🙂 Så flott du likte den. Får mye elegnat fra den her, men da også med litt mer «fres», som gjør den mer brukbar for min del. Har allerede en decant på vei.. 😳

 2. Morsomt med dufter som kan virke både feminine og maskuline 🙂 Hm, det er spesialpris på store Le Labo decanter (noen av dem iallefall) på TCP da .. Er jo ikke problem med flere da 😀

  1. Det frister veldig med en decant av Labdanum 18, til den prisen. Og er jo 10% rabatt i tillegg… 🙂

   Hvis Fragrancenet ikke får ut fingeren og sender meg Sikkim snart (de mener at de ikke har fått PayPal-betalingen min, idiotene – og ikke svarer de på mail heller), så krever jeg pengene tilbake og bestiller Le Labo i stedet.

  1. Det er rågøy 🙂 Jeg vurderer en dekant, altså. Vurderer veldig. Men, først må jeg prøve de andre 😀
   Vedr. S2 så har jeg ingen planer om det, dessverre. Det må nok løses på andre vis 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *