Et klesplagg, maske for maske

Et klesplagg, maske for maske

Jeg “flesker til”, og strikker meg en topp, eller tunika om du vil.

Her har jeg lånt bilde fra Drops design:

-og her er dokumentasjon på at jeg er i gang, med blått garn. Det kalles lavendelblått, men for meg ser det mer ut som en slags marine. Anyway, jeg tror det blir fint til slutt.

Tunika

8 kommentarer til «Et klesplagg, maske for maske»

 1. De har veldig mange gode, flotte og artige oppskrifter hos Drops Design. Denne var intet unntak. 🙂 (Jeg holder på med Valentinsokkene fra samme, holder på å telle meg ihjel, – skal legge ut bilder i hobbybloggen min når de er ferdige. )

 2. Det må være moro å kunne lage sine egne klær «just like that» 🙂 Er fortsatt på raggsokkstadiet jeg 😉

  Garnet så bra ut det 😀

 3. Hvor ‘just like’ det er vil vel vise seg, Mari, men lykken står vel fortsatt den kjekke bi, håper jeg 😀
  smgj – det heter ‘lavendelblå’, hvis det er til noen trøst 😉
  linnemi: da blir det moro å se. Gi et hint,da!

  1. Nei – det er egentlig verre. For er det noe jeg liker mindre enn marienblå så er det lyst blålilla. Men – den fargen SER ikke lavendeblå ut heller. 😉 Plommemetallic hadde jeg kalt den der. 😆 Og Plommemetallic er definitivt ikke så verst en farge.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *