Jaha – så var det på’n igjen…

Jaha – så var det på’n igjen…

Ikke før har man latt seg lure til å håpe på vår, komplett med videosnutt med dryppende takrenne, så er februarvinteren over oss. Det er jo ingen bombe akkurat, men nå trodde jeg kanskje vi ble spart siden vi har fått “litt” snø før i vinter.

Nå faller snøen i digre filler igjen, og i tillegg føyker det som besatt i kulingen eller hva det nå er som blåser. Det føyker i alle fall igjen like fort som man måker stier til garasje og vedbod og søppeskap og sånne ting.  Drivhus, for eksempel. Det er en terrasse foran drivhuset mitt. Når jeg sommersdag står på bakken foran denne terrassen, rekker den meg omtrent til livet. Når jeg nå står på terrassen for å måke vei fram til døra, må jeg kaste snøen opp.  See?

Vel. Nå har tomater, chili, pennisetum og nicotiana som ble sådd 13/2 spirt, for opptil flere dager siden faktisk, så de er temmelig slengete  :oops:     Dagens “bragd” var dermed en viktig en; jeg spadde meg fram til drivhuset, satte opp tempen der inne til 15 grader  (il til med synspunkter hvis du synes dette alt for lavt), og plasserte de nyspirte  under lysrørene.  Nå håper jeg de legger på seg noget i bredden også, ikke bare i høyden.

Nei, nå må jeg sette tulipanene til trekking, og så må man ha litt lengtestøttetrøst:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=eb6GMWoYflo]

5 kommentarer til «Jaha – så var det på’n igjen…»

  1. Her i sørvest har vi fått mindre snø enn østover, men likevel mer enn nok i dag og nå syns jeg grensa er nådd for hva vi trenger… Og nå er det ordentlig tung og ekkel sørlandssnø. Tålmodigheten min tøyles veldig nå. 🙁

  2. Fysjameg, ja. Jeg så et langtidsvarsel tidligere i kveld, og det er mer snø og sludd og elende utover i neste uke eller når det var. Fytti!

    Jaja, det blir vel vår en gang likevel.

  3. Orker ikke å kommentere været engang…..

    Jeg holder ca. 15 grader i drivhuset….noe kaldere blir det noen ganger og har har alle mine spirer der ute. De vokser og koser seg de:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *