Flyplass

Flyplass

Posted by ShoZu

Selv med pc med internett-tilgang, lesestoff, vin og penger til sjøpe noe kjekt for, er det for lenge å vente 4-5 timer på Gardermoen. Jeg håper batteriet holder like lenge som jeg gidder å surfe.

Det var fint å være på kongress, og hodet er sprengt av inntrykk av både faglig art og av å treffe igjen venner man så sist i 1995. Miljøet der ved Nidelven (det er nok ikke a-endelse på akkurat denne elva, er det vel?), med alle lysene på brua og rundt omkring ellers minte meg litt om Singapore, og derfor ble oppholdet liksom litt ekstra eksotisk.  Men, det var kaaaldere enn i Singapore!

30 ml Rive Gauche er nå føyd til samlingen. Jeg tror jeg skal bevilge meg en diskret liten sprut på håndleddet. Bare bittelitt 😀

Rive Gauche by Yves Saint Laurent EDT Spray 3.3 o

Det er utrolig trivelig med kommentarer akkurat nå, kjenner jeg 😉

7 kommentarer til «Flyplass»

  1. Heh… ja parfymeriet på Gardermoen har fått noen av mine penger når jeg har ventet lenge. Btw det lå en tapasbar over den kafeen rett innenfor sikkerhetskontrollen. Tapas er ikke dumt når man må vente leeenge…

  2. Å, nostalgi! Mi gode venninne Hilde Ovedia hadde denne som sin signatur på åttitalet. På meg funka den aldri, sjølv om eg prøvde mange gongar. Cinema er min YSL. God tur heim, vi må snakkast snart og planlegge litt! 🙂

  3. Grattis sier jeg også 🙂 Får vel teste den igjen tenker jeg. Brukte den i en periode på åttitallet. 4-5 timer er lenge på Gardermoen ..

  4. Rive Gauche er vidunderlignydelig 😀

    Aldehydwhooof, fulgt av noe pudret, mykt, blomsteraktig, kanskje en anelse av noe spearmint eller noe? Analyse kommer seinere.

    Nå er det godt å være hjemkommet 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *