En merkedag

En merkedag

Jeg reiste meg fra stolen her ved pc-en, tok på varm jakke, tykke sko og hansker. Deretter grep jeg spaden og bukserte meg ned til potteskur-døra, for innenfor der kunne jeg huske at jeg hadde lagt posen med såjord. Det stemte. Heldigvis, for snøen var dyp, og nå er jeg helt skjelven i armmusklene.

Nå ligger det pose til tining på mitt badegulv også, og i kveld eller i morra blir det å søle med jord. Hvis jeg ikke venter til onsdag, da. Bortreist på jobb i et par dager.

I første omgang skal jeg så slike:

Blodbegerdetalj albumstr

-og litt persille.  Tror jeg.

11 kommentarer til «En merkedag»

 1. Jeg har sådd blodbeger i dag, så det skal bli spennende om det blir noe spiring i år. Fikk ikke frem en eneste plante i fjor 🙁

 2. Blodbeger ja. Uff, vet ikke om jeg orker alt styret med dem. Samtidig er jo det noe av det artige med å så.
  Men jeg er egentlig mest klar for stauder, for de ser jeg igjen noen år fremover. Sommerblomster er liksom så mye styr for så kort tid.
  Men det blir da litt tomater og dufterter og litt smått – etterhvert. 🙂
  Kjenner jeg gleder meg!

 3. Velkommen etter! Blodbeger sådde jeg 6.januar, og nå spirer det for fullt i potta!
  Staudene er trygt plassert under snøen. (Ja, her er mye her på sunnmøre også!)
  Lykke til med sådden!

 4. Jeg har én – uno – one – un – ein, vinduspost som kan brukes til frø. Så her blir det å støtte sitt lokale gartneri – og så litt sjøl i mars. 🙂

 5. Status pr. tidspunkt er at jeg har fått en blodbegerspire, og jeg håper inderlig at jeg får flere. Heldigvis har jeg fått overvintret en også som jeg kan ta stiklinger av. Grattis med såstart:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *