Beste nyttårsfeiring så langt

Beste nyttårsfeiring så langt

Vel, nesten. Ti minutter etter at vi bikket 2000 (altså for ti år siden) fridde min kjære til meg i alle vennenes påsyn. Det var aldeles romantisk og rager høyt.

Men. Vi har vært på nyttårsfeiring på hytta til gode venner, langt inne i Telemark, på noen hundre meters høyde, i gnistrende kulde og godvær. Vi gikk skitur på nyttårsaften, fottur førstedag, og skitur igjen i går før vi dro hjem.  Jeg er litt treig i sessen mht å komme i gang med sportslige aktiviteter, men dette var utrolig deilig! På grunn av kulden var føret såpass trått at det gikk passe tregt for meg, og derfor klarte jeg meg langt bedre enn sist jeg gikk på ski    😉   – hvor jeg ble alvorlig øm i akterspeilet.
Det er jo noe med terreng for bortoverski også, da…

For øvrig var det folk i nabohytta også, og dermed stinn brakke med felles middag nyttårsaften, og mye – men ikke for mye rangling og moro. Det er virkelig stas å våkne første nyttårsdag i storform  😀

Fristende, ikke sant?

DSC_0085

To forsetter i år:

 • komme meg i seng før midnatt på ukedagene
 • så tomater i februar.

Det burde være overkommelig.

14 kommentarer til «Beste nyttårsfeiring så langt»

 1. Det første nyttårsforsettet har jeg hatt i mange, mange år, men jeg har fortsatt ikke klart å gjennomføre det… I fjor klarte jeg tre dager, i år, vel, vi får se når det er tid for jobb igjen i morgen.

  Ellers: Lykke til med begge dine forsett. 😀

 2. Det første nyttårsforsettet ditt, var mitt i fjor. Og med ganske så få unntak klarte jeg å holde det helt fint. Og det er kjempedeilig når det først blir en vane. Det er egentlig bortkastet det meste som blir gjort etter midnatt allikevel – for mitt vedkommende var det mest surfing på nettet…
  I år har jeg ikke noe spesielt forsett, men har tenkt å fortsette med å komme meg til sengs før midnatt – det er jo noe med å få skjønnhetssøvnen sin, også 😉

 3. Gratulerer med frieriet! 😀
  Det å komme i seng før midnatt er ikke dumt, me \n akk hvor vanskelig i høytiden! 😀

 4. Hahaha! er nesten alle innstilt på romantikk ved nytt år, eller 😆

  Koselig med gratulasjoner er det nå uansett, og fortsatt grunn til å gratulere, må jeg si 😀

 5. NÅR stod bryllupet da? 🙂
  Høres ellers ut som du har hatt lignende nyttårfeiring som meg – fjell, ski, kaldt og kos!
  Jeg syns hverdager er bra, men litt oppskrytt. Ferie ER jo bedre 🙂 Tomatfrøsåing skal jeg prøve å huske i slutten av februar. Trene litt mer, ellrs ingen forsetter her.
  Godt nytt år!

  1. Hihi! Vi giftet oss i 2001.

   Ja, jeg kjenner at det blir underlig å skulle være på jobb i morra, men ut uka, så er man nok inne i tralten igjen 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *