Radioaktiv takksigelse

Radioaktiv takksigelse

Jeg kan i farten komme på to medhagegale som i særlig grad har tirret min nysgjerrighet på Herreavdelingen, nemlig Øyvind og Anita.  Nå har jeg lastet Herreavdelingen som podkast inn på iPod-en min, og jeg strikoser meg. Ler og ler og ler, og fniser kvalt og nesten ukontrollert under dyna når jeg egentlig skal sove og klokka er nesten morgen.

Ja, –så tusen takk altså, dere   😀

 

 

bilde lånt her: http://www.aftenposten.no/kul_und/musikk/article736346.ece

4 kommentarer til «Radioaktiv takksigelse»

  1. Så hyggelig! Herrene er noe helt eget – jeg ler mye av dem. Har vært fan av Friis siden han skrev i Det Nye på 80-tallet. Dårlige plater ble anmeldt og følgende replikk levert: – Dispril er avsendt. 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *