Romjulssøndag med litt av ditt og litt av datt

Romjulssøndag med litt av ditt og litt av datt

Julefrokost i går kveld (jada, “frokost”) -  og litt ut over natta, så vi sov lenge i dag.  Dagen strekker seg ren og fri for noen plikter – av sosial art i alle fall  :D  Deilig!

Så, nå sitter jeg her og rydder i bilder på pc-en. Det var på høy tid, kan man si. Det vil si, det blir lite rydding i den forstand, jeg flytter hele stasen over på ekstern disk hvor det tas backup hver natt. Dermed kan jeg slutte å bekymre meg for om det skulle skje noe med pc-en, og om backup på den funker som det skal til enhver tid. Det er noen mb, for ikke å si gb med bilder, da – så det tar sin tid.

I morgen blir det muligens treff med noen kreative damer, medbringende tegnesaker. De kreative damene maler, har hatt undervisning i teknikker og ulike medier og anatomi og greier.  Jeg har puslet en del med blyant og pensel før i verden – tegnet croquis, bl.a., og har ganske lyst til å ta det opp igjen, men noe stopper meg, og jeg vet ikke helt hva.  Jeg føler vel kanskje at det jeg gjør ikke holder mål, antakelig. Det blir som det med å synge. Jeg tør ikke synge så andre hører det, for jeg holder ikke Kringlebotn-standard, ikke sant. Tøvete, men what can one do….     Bildet nedenfor er det eneste jeg har funnet verdig til ramme og fast plass på vegg,  så da tenkte jeg at jeg kunne være tøff nok til å “stille det ut” her også.

Nidelva beskaaret

Jeg tror jeg skal krølle meg sammen i sofaen med en god bok i dag, i alle fall, og kanskje begynne å rote litt rundt i tegnesakene. Kanskje.  Eller leke litt med de nye objektivene. Eller begge deler.

Ha en fin romjulssøndag, du også  🙂

16 kommentarer til «Romjulssøndag med litt av ditt og litt av datt»

 1. Romjula er jo perfekt til sånn rydde-på-PCen ting! Her har det også blitt litt av det, siden min gamle bærbare nå truer med å ryke – er visst noe galt med hovedkortet i følge mannen.

  Ellers var det veldig fint det bildet du hadde malt! Jeg har fått digitalt tegnebrett til jul og skal øve meg med det!

  1. Digitalt tegnebrett er altså bare så rågøy! Jeg hadde et for noen år siden, og var mye modigere med det enn med skremmende blyant, for ikke å snakke om papir!! Da ble det mange fine, digitale tegninger, som forsvant i en diskkrasj en gang.

 2. Flott bilde. Og om du vil ha bekreftelse på at du er bedre enn noen kan du ta med malekost og blyant hit… Den enda penselen jeg er venner med er over 30mm iallfall. 😉 Det er noe med koordinasjonen. Jeg SER, men evner ikke å lage det jeg ser..

  Jeg synes du skal utfordre den skrekken litt, jeg… Det er ingen konkurranse, så du behøver ikke akkurat å gjøre det til det heller. Jeg vedder på at det tar 3-4 ganger og så har du funnet ut at det ikke er så farlig.

 3. Merkelig hvor opptatt vi er av å holde mål? Hva er vi egentlig redd for? Ja, jeg bare lurær.:D)

  Bildet er jo i mine øyne knallfint! Så det så.

 4. Flott bilde B.Å.
  Du har greid å fange lyset og fått til en fin dybde.
  Men uansett er det sikkert sånn med alle at for å få til ett bra bilde, så lager man mange som er midt på treet. Og hvis man gir opp, blir det ingen – verken de fantastike eller de halvgode. Så stå på du! Jo flere bilder, jo større sjanse for å lykkes 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *