Musikk for tredje søndag i advent

Musikk for tredje søndag i advent

I dag er det «Quem vidistis pastores» fra Poulencs fire julemotter som står på programmet.  Jeg har forsøkt å få det til med noter og litt bilder og sånn, og helt vellykket ble det nok ikke. Men, pytt! musikken er like fin for det.  Teksten har jeg funnet en engelsk oversettelse av på Wikipedia for de som er interessert i slikt.

Ha en fin tredje søndag, og husk: ikke stress mer enn akkurat passe 🙂

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Krw2mQJ2SJ4]

Også denne en gjentakelse fra fjoråret.

12 kommentarer til «Musikk for tredje søndag i advent»

  1. Vakkert! Skal sannelig spørre dirigenten vår hvorfor vi ikke har sunget disse ennå. Var du innom hos meg og hørte på Arvo Pärt i går? Det verket er noe av det lekreste jeg vet…

  2. Nydelig musikk! Jeg er fremdles storligen imponert over at du klarer å legge egne bilder til videoene fra YouTube…hvordan klarer du det?

  3. Jeg overfører fra mine egne bildemapper til Windows moviemaker. I WM er det to ‘linjer’, -i den ene legger jeg inn musikkfila, og i den andre legger jeg inn bilder. Hvis du har Windows kan du finne WM og forsøke.

  4. Hvor fant du musikken du brukte? Jeg laget en video med musikk jeg hadde lastet ned, og den ble sperret! Dvs at ingen i min egen region kan se den. Jeg tror det må være pga musikken……

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *