Musikk for andre søndag i advent

Musikk for andre søndag i advent

I dag hører du «O magnum mysterium» fra Poulencs fire julemotetter. Bildet, som dessverre er nokså uskarpt, tok jeg inne i La Sagrada Familia i Barcelona da vi var der høsten 2007. Jeg synes for øvrig at katedralen er et magnum mysterium i seg selv.

bilde-121

Også denne en gjentakelse fra i fjor.

11 kommentarer til «Musikk for andre søndag i advent»

  1. Nå er det fikset! 🙂
    En ekstra «fnutt» hadde gjort slik at du på ett eller annet vis hadde falt ut av listen.
    Jada, jeg er og blir en knøl på pc’n… *rødme*

  2. Takk for hyggelig kommentar i bloggen min:-) Tok meg bittelitt tid før jeg klarte å koble deg mot avatar i hagegal, men nå har jeg deg *smiler*. Skjerfene var veldig enkle å lage, og jeg har brukt mitt endel – kjempefornøyd!
    Ha en fin uke, hilsen Hanne.

  3. Hei, takk for koselige kommentarer hos meg:-) Er nok noe spesielt med nytt hus, det tror jeg absolutt. Har begynt å glede meg til å flytte, ser at det nærmer seg med stormskritt. Tror nok det er riktig å si at huset er nytt i mange år jeg;-) Angående tallene på lysene kjøpte jeg dem på en nettbutikk i fjor (tror det var denne: http://www.annasrom.no/). Egentlig var det noen prismer og perler som hang på dem også, men de har jeg tatt vekk for jeg synes de ble for lange. I fjor surret jeg ståltråd rundt lyset og festet i, i år har jeg stukket nåler inn i lyset. Ha en fortsatt fin adventstid, hjertelig hilsen Hanne.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *