12 kommentarer til «Årets adventsstake»

    1. Ja, ikke sant 🙂 Det er forøvrig ikke en åpning, men en skål. Veldig fin uten noe i også, så jeg beskytter den høyglanspolerte overflaten så godt jeg kan…

  1. Så lekkert, sånn skulle jeg hatt. 🙂 Har ennå ikke skaffet meg adventsstake, fy for skam. 😉 Det tennes mest telys her, igrunn.

    Men så fint du har gjort det! 🙂

  2. Enkel og søt 🙂

    Også du, jeg lurer på om jeg kan få låne den jeg 😀 Som en del av en serie poster om inspirerende dekorasjoner har jeg tenkt til å omtale adventstaker. og jeg lurer på om jeg kan få låne et bildt og bruke i min post. Jeg kommer naturligvis til å oppgi at bildet er fra denne bloggen og lenke hit.

    Dersom du synes dette er ok så ville jeg satt stor pris på om du gav meg beskjed om dette i denne posten. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *