Det er veldig allright

Det er veldig allright

DSCF2525

 • å sitte oppe utover natta og lage spilleliste på Spotify
 • at det er fredag. Vel, strengt tatt er det lørdag, men-men  🙂
 • at den siste til Jo Nesbø ligger på nattbordet
 • at jeg har funnet to lure julegaver til min kjære
 • at det er første søndag i advent på søndag
 • at det som var trist og skummelt i famlien ikke var det likevel
 • at håret mitt krøller seg så fint av seg selv
 • å hekle og strikke igjen etter en “pause” på ca 20 år
 • at jeg ikke skal reise ut av fylket flere ganger før jul
 • å spise clementiner og se tøysete filmer på tv
 • å betrakte småfugler på foringsplassen
 • å få ny kontakt med gamle venner  🙂
 • å glede seg til å få opp julegardiner og pønte adventsstaken

-for eksempel.

Hva synes du er allright just nu?

11 kommentarer til «Det er veldig allright»

 1. Aller først syntes jeg lista di var superfin! Det syntes jeg var allright! Ellers tror jeg sannelig jeg skal få blogget dette i løpet av dagen, jeg. Begynner å få lysten til å blogge tilbake! Og så hørtes det å lage lister på spotify ok ut – jegvil ogå på spotify!
  Ha en fin dag!

 2. Jeg er veldig fornøyd med ny sofa og ny lampe. At Romøren vant årets første hopprenn, jeg skal til Praha om noen timer, og at jeg nesten er ferdig med julegavene FØR desemberlønninga. Hvis bare hodepinen snart forsvinner, så er igrunnen det meste topp!

 3. Er enig med Christine når det gjelder Romøren, det gledet veldig. I tillegg er det koselig med en rolig innelørdag med kaffe og stilretting. Desember liker jeg alltid og tanken på at vi nærmer oss den siste måneden i året. Skal snart en juletur til Amsterdam og det ser jeg fram til.

  Strengt tatt tror jeg faktisk jeg gleder meg over nesten alt, jeg. 😀

 4. Det er ok å counte sine blessings av og til. Det var først etter at jeg hadde postet innlegget at jeg husket det vel er nå det er Thanksgiving i USA? Vel, uansett er det veldig allright å høre deres fornøydmedting også 🙂
  Keep it coming!

 5. jeg gleder meg over to fine barn, at mannen kommer hjem i helgene og at det snart er jul. Og så gleder jeg meg til midnatt mandag, for da er årets adventskalender ferdig!

 6. Dette blir jo rene vitaminpillen, det 😀 Tusen takk, alle sammen!

  Ny inspirasjon til å blogge, ny og lettvinnere innkjørsel gjør hverdagene mindre stressende, sportssendingenes evne til å sette oss i gang med litt mer endorfinproduksjon, noe nytt og pent og hyggelig i heimen – alt sammen absolutt til å glede seg over.

  I november synes jeg ofte at livet kan bli i overkant mollstemt, men nå har det vært november lenge nok, synes jeg – og dessuten er det jo faktisk nesten desember, så det var på tide å lufte litt på «det våte ullteppet», i alle fall for mitt vedkommende.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *