Mer negler: OPI "Give me moore!"

Mer negler: OPI "Give me moore!"

Det er fest hos oss i morgen, og jeg tror jeg vil ha mørke, dramatiske negler. (hvis nå Magie Noire kunne arrivere i posten fra det store utland også, så…)

Dette er to lag OPI Nail envy, og tre lag Give me moore! og Seche vite over til slutt.  Den dekker ikke så godt, denne her, og har en slags utvasket farge som minner om knuste, blå druer med litt rosastikk når du legger bare ett eller to lag. Det blir neppe en hverdagslakk, dette her, med alle de lagene, men til fest blir det bra.  Jeg synes den er fin.  Omtrent like mørk som Chanels Rouge noire, men kaldere i fargen.

OPI_Givememoore

0 kommentarer til «Mer negler: OPI "Give me moore!"»

 1. OPI kan nesten legges vått-i-vått i følge hun som stelte neglene mine for et par uker siden.
  Når du har lakket første strøk på negl nr.10 kan du sikkert gå løs på nr.1 igjen, med mindre du legger lakken veldig tykt. Seche vite er et must, da.
  Uansett: i dag har jeg klart å ødelegge lakken på to fingre allerede, så min kjære må nok assistere med fjerning i kveld 😆 (han synes det er sååå gøy!)

 2. flotte negler, som nok bli bra på fest! på bildet er den veldig lik Rouge Noir, som jeg har på i dag. man trenger jo knapt smykker med slik farge på neglene!
  OPI har jeg aldri prøvd..

 3. Skriver under på kvaliteten på OPI, med under og overlakk sitter den en hel uke hos meg. Den tåler tom oppvask!

 4. Tusen tusen tusen takk Britt Åse for den fantastisk flotte kommentaren på bloggen min. Nå smiler jeg så ørene faller av vet du.
  Skal huske på den der leeeenge =)))

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *