0 kommentarer til «Det er den tida igjen»

  1. Jeg kjenner at jeg tross alt foretrekker svinemagen som jeg uforvarende bestilte på en kinesisk restaurant før jeg begynte å lære meg kinesisk…

  2. Høres kjempe koselig ut. Tenk å ha en mann som brekker bananer for deg. Ønsker deg en fortsatt fin kveld. Vin hørtes godt ut.

  3. Har aldri smakt, men vil gjerne. Det ser fryktelig ut… haha, fint bilde! 😉 Likevel; jeg har lyst å smake en gang. Ikke nødvendigvis hjernen.. eller øyet… men litt av kjøttet, ja. 🙂

  4. Skremt er kanskje ikke akkurat ordet, selv om kommentaren utvilsomt kunne tyde på det. Dette minner mest om det som lå i formalinbadene på anatomisalen i hine haarde dage. Skremmefaktoren fortok seg over to år med inngående studier, men spise det? Nei takk…. Æææææsj

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *