Amouage – Epic woman

Amouage – Epic woman

 

 

Jeg skrev dette i en kommentar i Black Aoud-posten for noen dager siden, og har av en eller annen grunn ikke publisert det som egen post. Dermed går den nå.

Nå har jeg hatt på meg Epic siden jeg la meg i går. Herremin, den er virkelig aldeles nyydelig, men veldig forskjellig fra Black aoud.
For min nese åpner Epic ganske kraftig og litt skarpt med røkelse mot en tørr bakgrunn av avispapir. Skarpheten mykner etterhvert og gir plass for noe urteaktig jeg (da jeg våknet kl.4 i natt) forbinder med hostesaft.
Tok på ny forsyning i dag morges før jobb, og nå 7-8 timer seinere, flyter det en vindunderlig, myk, varm, tørr rose- og sandeltreduft omkring meg. “åååhhhh, så GODT du lukter!!” sa kollegaen nettopp da hun kom innom her.

Konklusjon: Epic er mykere, lettere og mildere enn Black aoud, og med svært lite merkbar oud så vidt jeg kan kjenne. I alle fall i sammenligning.

Det er da som bare at disse dråpene skal være så dyre!

Epic woman er en krydret floriental med noter av kummin, rosa pepper, kanel, damascenerrose, geranium, sjasmin, te, amber, musk, frankincense (røkelse), oud, sandeltre, guaiactre, patchouli, vanilje og irisrot.

0 kommentarer til «Amouage – Epic woman»

  1. Mmmm, sitter og snuser på denne nå-og da lurer jeg på sånn cirka hvor mye du hadde dæsjet på deg når du fikk så hyggelig tilbakemelding ? Syns det er veldig vanskelig å vurdere, og ja- den skal snart danses med 😉

  2. Irma, jeg var djerv! Katie Puckrick sa i et intervju at man kan ta en dæsj på overarmene, for dem vifter man med…, så det gjorde jeg, og så en sprut på hver side av halsen og litt på det ene håndleddet, så vidt jeg husker. Den har bra sillage, men ikke slik at man svimeslår omgivelsene, det er mer slik at den flyter lett eller hvordan jeg nå skal beskrive det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *