Uskarpe, men glødende

Uskarpe, men glødende

Ettermiddagslys med regn i hagen i dag. En vakker dag skal jeg bli så flink med innstillingene at jeg klarer å ta skikkelig gode og skarpe bilder av slike motiver i slikt lys. I mellomtiden får man nøye seg med et nokså blurry resultat. Fargene er like fine uansett 😀

DSC_0044

DSC_0043

Jeg lurer på hvor mange ganger jeg har tatt bilde av dette treet nå…


DSC_0033

Morelltreet tar seg godt ut med blomstene om våren, og nå, som det er gult. Ellers er det bare skjærene som har glede av det.

DSC_0036

Stien fra plenen over til stien ved Skogsbedet. Jeg tenker at alt forfallet egentlig er ganske vakkert i all sin uorden, og jeg velger å fokusere på de beste strukturene, som irisgresset, bambusen, prydgresset og obelisken, for da slipper jeg å rydde bed før til våren.

DSC_0039

0 kommentarer til «Uskarpe, men glødende»

  1. Flotte bilder – men den der plastgreia bak morelltreet var distraherende!

    … og så ser jeg jo at jeg må kjøpe viftelønn…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *