I gang med Guerlain II – alle arrivert

I gang med Guerlain II – alle arrivert

DSC_0004

I dag kom det to pakker til, og nå er Jicky EdP,  l’Heure Bleue EdP, Samsara EdP, Shalimar EdP og Mitsouko på plass.

De er så søte hos The Perfumed Court; de sender alltid med sukkertøy  🙂

Mer eller mindre velkvalifiserte uttalelser kommer etterhvert.

0 kommentarer til «I gang med Guerlain II – alle arrivert»

 1. En ting – Samsara er bare så nydelig. Det har visst kommet en nyere/annen versjon av denne, har du prøvd den? Lurer på den for egen del, mener å ha lest at den er litt lettere å bære – for sånne som meg, altså 😉

 2. Veggen? Sier du det? Hm, da blir det spennende å se, da 😀
  Jeg har ikke forsøkt noen av dem før, bortsett fra at jeg kjenner Shalimar ganske godt «annenhånds», siden en venninne av meg brukte den i årevis.
  Samsara har jeg lest allverdens fristende omtaler om, så den innbiller jeg meg at jeg vil like.

  Foreløpig har jeg bare snust utenpå flaskene, og det kan bli ganske misvisende, noe du vil få bekreftet når du får pakken med Un bois vanille, som lukter tydelig av oud. Pakken altså, ikke innholdet 😆 – formedelst gjenbruk av emballasje.

 3. Ja, det skal vere ein hjartenote, ei spesiell blanding som er i alle duftene. Den skal visstnok vere særleg framtredande i Vol de nuit. Den som heiter guerlinade er berre denne noten i ei duft. Eg lukta den i Paris og ja, det er den eg ikkje likar. 😉

 4. Ja,Samsara er heftige saker! nesten litt to much. Kanskje det er en duft som bør sprayes i rommet og gå igjennom ?(eller no).

 5. Eller ta på to varsomme dråper en time før man skal ut av huset, kanskje? Nå har jeg en deilig, krydret, myk duft. Ultrafeminin, vil jeg påstå 😀

 6. Den siste sendingen min fra The Perfumed Court kom i tre pakker, så jeg fikk altså sukkertøy tre ganger 😀 Lenge siden jeg har prøvd Samsara nå, men har ikke taklet den bra tidligere. Jeg tror vi er flere her som synes den er flott, men å «bære» den som vi sier, det er ikke lett. Hm, kan hende jeg burde prøve den igjen .. Jeg fikk forresten en fantastisk prøve fra TPC i går (som Irma påvirket meg til)Nå finner jeg den ikke igjen 🙁 Forsvant da jeg pakket inn flasker til deg og May i går, så kanskje en av dere har fått den 😀 Bare navnet Black Tie var nok til å gjøre meg forskrudd

 7. Ja, er det et svart slips i pakken min skal jeg snuse forsiktig, og deretter returnere.

  Jeg fikk min TPC-sending i tre deler, jeg også. Og tre forskjellige sukkertøy 😀

 8. Puh – Fant den! I et skap i stua hvor jeg gjemmer PMS godteriet mitt 😆 Det svarte slipset er «livsfarlig» og dessuten grusomt kostbar .. Sukk

 9. Jeg tror forresten jeg har den kattepiss-flaska! Jeg trodde den var forfriskende i varmen, men opplevde faktisk at andre grein på nesa .. Bare si fra hvis dere er interessert 😆

 10. Godt Bipbap fant det svarte slipset 😉 og moro at du likte den. Jeg klarte å miste min tester (2 ml tom) men måtte ha en ny for jeg klarte ikke helt å glemme den… jaja, jeg har uansett shoppingban…
  Samsara…mmm…deilig og vanskelig!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *