Rosa i fjeset for en god sak

Rosa i fjeset for en god sak

Gå inn til Lothiane og les hennes glimrende post om Plans kampanje for å synliggjøre at der folk har det vanskelig, har jenter det ofte verst.

Så oppfordrer jeg også: har du en knapp tier om dagen å avse, –bruk slanten din på noen som trenger det, og som merker forskjell.

Jeg er fadder for en liten tass på Filipinene. Jeg er ikke av dem som engasjerer meg særlig ut over at jeg bidrar økonomisk, og det er viktig å være klar på at man MÅ ikke sende brev og gaver og reise på besøk og så videre, men det er veldig trivelig med rapporter om at det går fint på skolen, og at han er frisk og så videre.

Gi ditt ansikt    Bli fadder

PLANprofilbilde

0 kommentarer til «Rosa i fjeset for en god sak»

 1. Jeg har også blitt pink – på Facebook. Meget bra sak. Vi var fadder for en jente fra Colombia i 2 år. Vi fikk henne når hun var 16, og tanken min om at mine smågutter skulle engasjere seg i henne ble ikke helt sånn. Men jeg hadde ikke hjerte til å be om en ny fordi hun ikke «passet helt» aldersmessig, så vi (dvs jeg) holdt kontakten med jenta og betalte til hun var myndig. Dette er noen år siden nå, og jeg tror nok kanskje jeg skal bli Planfadder på ny. Og blir det en liten gutt eller jente så vil de nok synes det er spennende…Ihvertfall 8 åringen min.

  1. Man kan jo ønske, vet du. Kjønn og verdensdel, tror jeg. Det er sikkert rift om de sjarmerende, søte klumpene vi ser på tv 😆
   Jeg skulle til å ønske i sin tid, men så ble det så feil, liksom. Nå har vi hatt flere, -det har typisk skiftet når et barn har flyttet fra landsbyen som får hjelpen.

 2. Ja, absolutt lov å ønske seg både kjønn, land/område og alder.

  Takk for at du tok denne videre, Britt Åse! 😀

  Godt å lese at du ikke nødvendigvis gjør så mye mer enn å betale, for jeg har litt dårlig samvittighet fordi jeg ikke har greid å følge opp bursdagsgaver og julegaver bestandig. Men betaler gjør jeg. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *