Litt mer fra dagens opplevelse

Litt mer fra dagens opplevelse

Jeg har jo skrevet det i kommentarfeltet i forrige post, men dette er altså Gyldendalhuset i Oslo. De har “pusset opp”, og det er Sverre Fehn som har stått for interiøret, mens fasadene er gamle/verneverdige/uendret.  Det er ultralekkert løst. Betong, glass, eik.  Lys. Det blonde brytes av knallrøde bokreoler i kontorlandskapene. De er veldig stolte av huset sitt, og det har de jammen grunn til.  Øverste bilde her er rekonstruksjon av Gyldendalhuset i København – hvis jeg husker riktig, da.  Bildet i forrige post er altså fra takterrassen som vender mot Aschehoug.

DSC00228 DSC00233

 

 DSC00229

 

DSC00231

0 kommentarer til «Litt mer fra dagens opplevelse»

  1. Så flott! Jeg liker blandingen av nytt og gammelt. Vet de har gjort noe lignende i… Teatergata, heter det vel. Ikke langt fra VG-huset, ned mot Pilestredet. Rødt, gammelt murbygg bygget inn med glassvegger, så vidt jeg kan huske. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *