0 kommentarer til «Sommerfuglmagnet»

  1. Ja, den er lekker i hvitt. Jeg har visst et eksemplar bakerst i et av mine overfylte bed, og derfor kjøpte jeg ikke den på bildet, enda så lekker og diger den er. Sukk!

  2. Så fint å høre, Lothiane! Jeg synes ofte at synet av blomster er bra nervemedisin, jeg. Ikke minst i varmt ettermiddagssollys, som her. Du kan ha en sånn en i krukke på verandaen, hvis du har en veranda, vet du 🙂

  3. Den heter på norsk «Oktoberbergknapp», og på «botanisk», altså latin, er det Sedum spectabile.
    De fleste gartnerier pleier å ha den, og mange blomsterforretninger også.
    Håper du får tak i et riktig prakteksemplar 😀

  4. PS: det finnes forresten ulike navnesorter, hvor noen har mørkt bladverk, noen har hvite blomster, andre har rosa i ulike nyanser osv. Den jeg har tatt bilde av har sikkert et navn med ‘White’ i, vil jeg tro.

  5. Takk for det, da kan jeg sjekke! Det er kun sommerblomst, eller kan jeg finne en å ha inne nå – og sette ut til sommeren? Uansett, da har jeg jo noe å se fram til når det blir sommer igjen. 😉

  6. Det er en staude, så hvis det ikke er helt sibir på verandaen din og krukka ikke er for liten, kan den stå ute om vinteren – og vil komme igjen til våren med det flotte bladverket, og så blomstring til høsten igjen. Blomstene er forresten fine i vase også.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *