Noe spennende i Telemark også, da: The English lady :-)

Noe spennende i Telemark også, da: The English lady :-)

Noen etterlyste spøkelser i min klagetråd lenger nedi her. De har et spøkelse på Dalen hotell.

Det fortelles at en engelsk dame kom til hotellet en gang i forrige (eller det før der?) århundre. Hun var gravid da hun kom, og hun bodde en tid på rom nr. 17.  Hun spiste i spisesalen ved sitt faste bord hver dag, og bordet står der fortsatt reservert og ferdig dekket, med tent lys.

DSC_0447

Da hun reise tilbake til England etter en tid, var hun ikke gravid mer, og hadde ikke med seg noe barn heller. Det ble sak, og hun ble dømt for barnedrap.   Den dag i dag hører man visstnok barnegråt fra nr. 17…

DSC_0460

0 kommentarer til «Noe spennende i Telemark også, da: The English lady :-)»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *