Gleder i Telemark

Gleder i Telemark

Sist helg var vi i Telemark, min kjære og jeg og hele hans lille familie. Det var opp skikkelig grytidlig, dvs hjemmefra kl. 05:00 på lørdag, og “påmønstring” på Victoria i Skien halv ni.

DSC_0202

Så var det reisen i  10 timer vannveien helt opp til Dalen, gjennom et antall sluser jeg nå ikke er i stand til å huske.  Været var nydelig, på tross av nokså grimme værmeldinger.  Slusene var flotte, naturen var flott. Betjeningen ombord var veldig hyggelige, maten var god, øl og vin smakte godt. Båten er sjarmerende og gammel, hun ble ferdigbygget i 1881, tror jeg det var, og facilitetene er ikke topp moderne, men det er helt og rent og ordentlig om bord.  Det var en skikkelig flott tur!  Nå avslutter de vel sesongen akkurat i disse dager, men unn deg en tur opp Telemarkskanalen en gang, –det vil du ikke angre  🙂

DSC_0332

 

DSC_0297

 

DSC_0342

0 kommentarer til «Gleder i Telemark»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *