Framgang på forsida

Framgang på forsida

Jeg har ventet og ventet og irritert meg over det skrekkelig utseende området foran huset, og over at (den spinndyre) skyvedøra fra kjøkkenet og ut ikke har vært brukbar til noe som helst.

I sommer har vi prioritert, og min tusenkunstner av en mann har snekret terrasse. Nå begynner det å ligne noe! Etter at siste bilde ble tatt har han gjort ferdig noe opptrinn-greier, og laget trinn foran kjøkkendøra. Planen er å ha en kasse langs hele den røde muren, og i den skal vi ha vintergrønt i ulike nyanser, og vårløk og sånt. Så skal terrenget foran terrassen heves en anelse og jevnes ut, og området foran kjøkkenet/terrassen skal hellelegges, få karmbed og bli kjøkkehageområde. Der pallekarmene står nå blir det bare “plen”, og så må vi finne på noe lavt og lurt helt foran på kanten. Noe som ikke tar utsikten.  Stedet er perfekt til morgen- og formiddagskaffe i sola, og til å sitte i skygge og svalhet på de aller heteste sommerettermiddagene.

Sant det blir flott?!

 

DSCF4443 DSCF4448

 DSCF4466

11 kommentarer til «Framgang på forsida»

  1. Så fint det ble. Jeg må bringe ideen videre til min mann. Fronten på huset ser ikke ut.
    Flinke mannen:D

  2. Det var frokostplassen sin, tenker jeg! Lekkert! Og så deilig med trinn ned hele veien rundt, der blir det godt å sitte på solvarmt treverk og legge planer med tekopp i lanken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *