0 kommentarer til «Kantareller»

 1. Mmm! Kantarelltid allerede?
  Vi har fortsatt av fjorårets fangst i frysen, og årets plukkehelg er satt på kalenderen.
  Sympatisk sjef du har, var det ikke blomster forrige gang?

 2. En snill sjef som håper jeg blir fort bra igjen – og som alltid deler ut roser til damene 8. mars! 😀

  Må på kantarell-jakt når alt har stabilisert seg. 😀

 3. Så heldig du er med sjefen din!!!
  Jeg tror jeg skal avstå å fortelle noe som helst om min sjef… 🙁 Jeg må nok finne jeg sånne fine sopp selv…

 4. Misunnelig her også. Ulempen ved å bo i sentrale strok er at det er mange om beinet, så jeg har vært på barnerov og plukket kantareller som knapt var gamle nok til å få plass i barnehagen… Mye jobb for et par små desiliter med oransj smaksglede, men tross alt bedre enn ingen sopp. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *