0 kommentarer til «Sikkert høsttegn»

 1. Ikke H-ordet, ennå, pliiis… 😉
  Gresshoppa var aldeles gild. Søt.

  De mest hypre gresshopper og sirisser vi noen sinne har vært borte i rent decibelmessig, var i Kreta i fjor. Midt i en olivenlund hadde de bygd en ferielandsby. Tenker gresshoppene forbannet alt sammen dit muskaten gror. 😆

 2. Enig med Berit! August er en sommermåned og H ordet vil vi ikke høre riktig enda. Men det var et flott bilde av gresshoppa da:-)

 3. Visst er august en sommermåned! Skjønner ikke hva jeg tenkte på – jeg er jo augustbarn sjøl, og jeg er født om sommeren. Slik er det bare med den tingen.
  Lat som om jeg postet gresshoppa i september, dere 😀

 4. Veldig kult bilde 😀
  Jeg kan tolerere med små, men de store lysegrønne gjør meg hysterisk. Tror jeg kan være i stand til å drepe hvis noen løper etter meg med en sånn. Var nemlig noen som prøvde det engang, men jeg hadde heldigvis ikke noen kniv i hånden iallefall 😉

 5. Takk, Lothiane 🙂
  Det skal innrømmes at jeg har hatt en smule hjelp av fotosjappa, da. Menmen.
  Denne modellen her var svært samarbeidsvillig. Helt uinteressert i mine bevegelser, blitz og alt 😆

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *