Middels inspirert sensommerhagepost

Middels inspirert sensommerhagepost

Jeg gikk i gang med “sensommerlukingen” rett før helga. Siden er alt blitt stående i stampe etter at jeg overbelastet høyre håndledd med overdreven listemaling på søndag, men jeg må altså si at jeg nesten fikk lyst til å flytte i blokk da jeg endelig kom i gang med hagen etter en sommer konsentrert om helt andre ting. I alle fall juli.

Buddleia’en hadde nesten gitt seg helt ende over i regn og vind, og spriket som en gal nede ved inngangen til Skogsbedet. Vi gjøv løs på den med sånn myk oppbindingsgreie som jeg ellers bruker på tomatene, og så kunne jeg komme til med lukeklo og sånn. Mest “og sånn”  – neglene fikk så det holdt.  Og myggen beit. I løpet av en liten stund hadde jeg fått litt oversikt over litt  av bedet, var helt fra meg av insektsmaset, og hadde oppnådd dette (noen tømminger hadde jeg faktisk foretatt før bildet ble tatt):

Villnissaug09_2

Jeg er fortsatt bare i en sped begynnelse på ryddearbeidet, så håndleddet må bare bli bra fort som svint.  

Hagen min er nå mest preget av sånt som dette

Villnissaug09_1 Villnissaug09_3 Villnissaug09_4

Langragget plen har jeg også. Huff.

Hadde det ikke vært for sånne syns- og duftinntrykk som dette her, tror jeg at jeg hadde lagt asfalt på hele godset.

BrotherCadfael_aug09 LiliumStargazer_aug09
Fløyelstjæreblom_aug09 Falstaff_aug09

En får håpe og tro at inspirasjonen tar seg opp etter hvert. Til våren, kanskje  😆

0 kommentarer til «Middels inspirert sensommerhagepost»

  1. Der minnet du meg på min dårlige samvittighet… Rydding. Men nå som jeg begynner på jobb igjen vet jeg av erfaring at jeg blir langt mer effektiv i hagen også. 😀

    Og god håndbedring. 🙂

  2. Jaja, det ser omtrent sånn ut hos meg også, hvis det er noen trøst. Det har regna trollkjerringer i hele juli – da får man jo ikke lukt. Jeg har vært ute og gravd opp masse dritt i dag – har et håpløst bed jeg har tenkt å renovere. Pluss masse ugras. Alt ligger i hauger rundt omkring – her er det mannfolkets jobb å kjøre det vekk….Og nå regner det igjen. Men det er jo noen deilige roser og liljer rundt om kring. Vi vil ikke bytte, vil vi vel? Asfalt??? grøss….

  3. Janei bytte…
    Jeg må kjøre vekk sjøl. Min elskede bygger terrasse foran kjøkkenterrassedøra som hittil ikke har hatt hatt noen terrasse å gå ut på gjennom .. øh …
    Han er nå i alle fall flink 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *