Sommerstorm og “flyttedag”

Sommerstorm og “flyttedag”

Jaja- storm og storm, fru Blom.

Det blåser og regner noe aldeles (det er den årlige «bjørka-skal-spre-frøene-sine»-vinden), og strømmen driver med sånn «nå går jeg nesten».

Rydde i parfymer og sånn, da.  Det er merkelig hvordan jeg har fått litt fot for å rydde og komme i orden de siste par dagene. Selv om det med parfymerydding mer handler om å redde duftene fra den for lave kjøleskapstemperaturen og inn i en mørk og relativt kjølig skuff på mitt nordvendte soverom.  Ryddetrangen har nok en sammenheng med at på mandag er det den berømte skjorta og lefsa igjen. Jeg tror vel egentlig det skal bli allright å begynne på jobb igjen, jeg. Bortsett fra det der med å stå opp om morgenen, altså.

Her er flyttelasset. Boksene med prøver fikk ikke være med på bildet, for de er ikke pene nok   😀

Forresten; jeg har bestilt noen prøver fra The perfume shoppe. 15 canadiske dollar og ingen frakt. Det er billig!  Jeg klipper fra kvitteringen:

Sample 1 : The Different company: Sel de vetiver
Sample 2 : Serge Lutens: Borneo 1834
Sample 3 : L’Artisan: Dzing
Sample 4 : Parfumerie Generale: Brulure de Rose edp
Sample 5 : Parfumerie Generale: Aomassai edp
Substitute if one of my samples is not available 1 : Parfumerie Generale: Felanilla

Flyttelassparfyme

0 kommentarer til «Sommerstorm og “flyttedag”»

  1. Jeg har også Y fra YSL, men nå lurer jeg veldig på hva som er i den store lysgrønne esken? Theperfumeshoppe er billig altså, men tror jeg må bestille en vending fra Theperfumedcourt nå. Skal til London om ikke alt for lenge 😀 , og må teste litt på forhånd. Veldig håpløst å gå rundt der å lukte på alt mulig. Bl.a Ormonde Jayne har jeg blitt anbefalt å teste i London. Har bare prøvd Osmanthus, og den var ikke noe for meg.

  2. Den store, lysegrønne er Basil splash fra Marc Jacobs. En forelskelse fra i fjor som ikke har holdt seg i særlig grad. Kan brukes som romspray også, sa damen i parfymeriet. Mon det.

    Det er utrolig vanskelig å lukte på «alt mulig» , i alle fall hvis man faktisk skal ha noe. Hvis man bare skal ha opplevelsen per se er det jo greit nok. Teste på forhånd er tingen 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *