4879 Gosen

4879 Gosen

Min mor pleier å si, litt sånn ettertenksomt, når hun har vært her i en dags tid og har betraktet hagen og sånn: “Du bor nå i grunnen i Gosen her”.

Det har hun rett i. I dag morges har jeg vært en liten sving ute i skoghagen, med bærplukker.  Det ble to liter ferdig renset, flott, saftig blåbær.  Lykkelig!!   😀

Blaabaerp_gml

Blaabaerplukkere Blaabaer_ferdigreneset

0 kommentarer til «4879 Gosen»

  1. Her er det også bare å gå rett ut av stuedøra for å sikre blåbærforsyningen og jeg forstår definitivt den lykkefølelsen der. 😀

  2. Jeg har også blåbær i min trädgård og har plukket flere liter. Uten bærplukker. Det blir så mye rusk med plukker, og rensking er ikke favorittsyssel. Men min ti-åring mente at vi burde sette bærplukkere på orienteringsskoene når vi var på løp, så fikk vi plukket opp all den fine blåbæra vi dreiv og sprang over. Om vi skulle ha stopp på veien for tømming av bærplukkere hadde hun ikke noe svar på. Vi ble vel enige om at vi måtte konsentrere oss om en ting av gangen. Enten var vi på O-løp, eller så var vi på bærplukking.
    Ellers ser jeg at du har kløvet opp i den fuglekassa du også. Ja, ja. Jeg holder stand på bakken.

  3. Haha, Vibeke, -der fikk jeg noen syner av O-løpere med fulle plukkere på tærne 😆
    Ellers er det et forsøk med den fuglekassa. Vet ikke helt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *