Sommerrapport

Sommerrapport

29 i skyggen her. Så vidt bevegelse i lufta. Jeg har vært ute og vannet i drivhuset samt pottet opp og satt ut alle pelargonene som har blitt stående i drivhuset. Generell rydding og spyling, av både drivhusgulv, skitne potter og meg selv. Intet er som å spyle føtter iført crocs med iiiiiskaldt vann på en sånn dag som dette.

Svetten siler. Jeg er svært fornøyd 🙂

Vi har vært på tur til Flekkerøya, i båt fram og tilbake. Gutta har vært sjømenn, vi jentene har ligget på solsenga med bok og bikini og slumret oss gjennom transporten. På Flekkerøya var det, som vanlig, utrolig hyggelig, -det er deilig med gode venner, vin, trollkrabbe  kongekrabbe, reker, badetemperatur og så videre. Og jordbær på loffskiva til frokost  🙂

Nå skal jeg flate ut i skyggen på terrassen.

0 kommentarer til «Sommerrapport»

  1. Øy!! Du skulle jo ha vinket!! Da har du kjørt forbi meg her..i vertfall nesten. Bor ikke På Flekkerøya men i andre enden av tunnellen, eller Perleporten som den så fint heter her ute.

    Deilig dag i dag, ikke sant?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *