Juliette has a gun – Lady vengeance

Juliette has a gun – Lady vengeance

Jeg hadde en konsentrert sniffetime i et  veldig lekkert parfymeri i Lucca, Italia i vår. Langsmalt, høyloftet lokale med alle varene bak glassdører innrammet i gammelt treverk.  Eksklusivt og tradisjonstungt inntrykk.
Ytterst i lokalet var det plassert et rundt bord med prøver på en mengde parfymer, prøvepapirremser, kaffebønner til å rense nesa med, og litt brosjyremateriell. Der fikk jeg lov til å sitte helt i fred og ro og nyte stunden. Noen av duftene jeg tok med prøveremser på har dunstet helt bort, men denne, som er skapt av Francis Kurkdjian, fortsetter å lukte godt, så jeg tenkte jeg kan like godt fortelle om den.

Notene er:
Bulgarsk rose, vanilje og patchouliLady Vengeance  Eau de Parfum by  Juliette Has a Gun.

Etter at prøvremsen har ligget i alle disse ukene (siden begynnelsen av mai), kjenner jeg rose og patchouli.  Sistnevnte er nesten på grensen til å være litt stikkende, men bare nesten. Rosen er, hva skal jeg si, –mørk på en måte, men umiskjennelig ren rose, og inntrykket er tørt og svalt uten å være pudret. Treaktig, kanskje – det er muligens der vaniljen er, selv om jeg ikke opplever det som vanilje.

Flasken er jo artig, da. Litt sånn ville Vesten-aktig mønster er min første assosiasjon.

Jeg mener Alt godt har sagt at dette merket ikke er i salg i Norge. Da er det jo en grei kandidat til souvenir-rolle 😉

0 kommentarer til «Juliette has a gun – Lady vengeance»

  1. Har en prøve, men har ikke hatt tid til å teste skikkelig (kan bli for mye for meg også) Jeg er litt sensibel for rose (sart sjel, så synes den er litt intens. Men også spennende og «dirty» 😉

  2. Prøvde den litt i dag, men den var best med en gang. Ble veldig søt etterhvert. Hehe, hvis du vil prøve noe super-dirty, prøv Montale Black Aoud 😀

  3. Den var vel ikke med blant de 7 som er komminga. Faller Montale ellers i smak er det jo ikke umulig at man bestiller et lite rør til… 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *