Skattkiste for musikkelskere

Skattkiste for musikkelskere

Driver jeg reklame nå, tro? Skitt au – det får gå for denne gangen.

Saken er nemlig den, at min kjære sendte meg en lenke til å laste ned Spotify. Dette er et program/nettsted hvor du kan søke på musikk og lytte på den via pc-en din. Musikken kan ikke kjøpes eller lagres på pc eller ‘pod av noe slag, det er en slags “radio” på et vis, men det er aldeles fantastisk flott for den som liker å surfe med fin musikk på øret.

De siste dagene har jeg hørt meg gjennom mye av Joni Mitchells produksjon, diverse symfonier og litt opera av Verdi og  J.Haydn, pluss at jeg i går – via anbefaling fra Glamourbibliotekarens musikkblogg, Bach og Bee Gees, oppdaget sopranen Sandrine Piau.  Det ligger avsindig mye bra der, og – det er gratis!

Ikke minst er dette en sjanse til å høre gjennom ting man lurer på å kjøpe, for eksempel hvilken innspilling av et eller annet verk man har mest lyst på – for her ligger det simpelthen mye. Ikke bare klassisk, mind you, –det er bare jeg som i hovedsak har startet i den enden

Jeg er imponert  😀  Prøv, du også.

THE SOUND OF MUSIC: Julie Andrews på tur i Alpene i 1965.

0 kommentarer til «Skattkiste for musikkelskere»

 1. Jeg har brukt den en stund nå og den har nesten overtatt fullstendig som kilde for musikken her i huset. På tross av en overfylt samling på iTunes går det nesten bare i Spotify nå. Sjelden har jeg vært mer fornøyd med en tjeneste. 😀

 2. Hei!
  Jeg har sittet og hørt på fuglesangen du la ut på et innlegg tidligere. Det er ganske sikkert en svarttrost som synger, nydelig sang. Den synger gjerne tidlig om morgen og sent på kvelden, gjerne fra toppen av et høyt tre.

  Musikk i mange former er jeg glad i så Spotify skal sjekkes.

  1. Tror du Svarttrost, altså? Jeg hadde blitt så tverrsikker på at det var Løvsanger, jeg. Men, jeg gir meg fort som fy, for fuglesang har jeg svært lite peil på.
   Ja! prøv Spotify 😀

 3. Hei!

  Måtte sjekke Spotify, men det var krav om invitasjon fra en annen bruker om det skal være gratis! Så nå gjelder det å finne noen som vil invitere meg da.

  1. Å, var det sånn?
   Nå har jeg sjekket. Man må være Premium-bruker, altså betalende, for å kunne invitere noen. Ellers kunne jeg invitert deg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *