Stolfoto

Stolfoto

TurboLotte har tenkt ut denne ideen om en useriøs stolfotokonkurranse, og hvorfor ikke? Artig!

I dag satt jeg på terrassen og hadde funnet fram boka mi, så så jeg lukekurven og gressklipperen stå der nede og se bebreidende på meg. Hmf…

Stolhaging1

Så panorerte jeg en anelse mot venstre, og kunne beundre det såkalt Skogsbedet i all sin prakt, hvor jeg har halvveis gravd ned en knust krukke, hvor jeg har sådd diverse Blomkarser, som det er tanken skal flomme som ut fra en Zareptas krukke. Bare jeg husker å vanne…

Stolhaging3

Ytterligere et knepp mot venstre kan jeg konstatere at Duftskjærsminen, som tok seg blomstringspause i fjor formedelst vår brutale flytting, i år står smekkfull av knopper.
Det blir fint å sitte på trapp med skjærsminduften rett i fjeset 🙂

Stolhaging2

Så gikk jeg ned i hagen og trakterte både plenklipper, kantklipper, rive og lukekurv, så nå er det blitt så fint, atte!

0 kommentarer til «Stolfoto»

 1. gosj,
  fint!
  her er fremdeles mest bar jord, men det er nå min skyld når jeg er så trassig… hihi (driver og sår direkte i år, litt praktisk og litt for å prøve ut det også)

 2. For en deilig utsikt.
  Selv har jeg ikke grønne fingre, de er mere brune og sorte tror jeg. Men da blir jeg desto mere imponert over dere hageblogg damer. Utrolig flott dere har det i havene deres. Håper jeg også kan få til noe slikt med årene 🙂

 3. Sommertid: jeg vet ikke helt om det funker på samme måte som med andres oppvask – at den er kjekkere enn ens egen, altså 😉

  Gry: 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *