Dagens skjønnhetsåpenbaringer

Dagens skjønnhetsåpenbaringer

Jeg har hatt en runde i hagen med kamera i ettermiddag. Hvert år blir jeg like imponert og fascinert over geraniene når de kommer. Allerede?! tenker jeg forundret. Hver gang. Og så tar jeg bilder av blomstene. Hvert år    😆

Så, her er 2009-utgavene i en slags Kr.himmelfartsdagcollage.

GerEspresso GerPhaeumBroket
GerPhaeumRosa GerSamobar
GerPhaeumSelvsådd GerPhselvs_detalj
GerSvart GerUkjent

Er de ikke lekre?   🙂

Så er det den gedigne tua med de lysende lyseblå blomstene. Geranium maculatum ‘Vickie Lynn’ heter den.

DSC_0003

Pyntejordbæra gjør seg sammen med Phloxen, synes jeg,

Pyntejordb

– og blomstene på Brunnera-en titter så blygt opp mellom bladverket på Koreabronsebladet.

Forglemmegei_koreabronseblad

0 kommentarer til «Dagens skjønnhetsåpenbaringer»

  1. Oppdaget at den første er i blomst her også. Ble i grunn litt paff. Ikke fordi det er så tidlig men mest fordi de er jo blitt behandla som stebarn omtrent denne våren. Men glad ble ja. Måtte liksom si «Tusen takk for at du kom i år også, jeg vet jeg ikke har fortjent det helt, men jeg lover å passe like godt på deg i årene som kommer som årene som har vært»
    Må snakke litt med plantene hvert fall når de er så fine som phaeumene. =))

  2. Flotte bilder! Her er det primulablomstring for fullt nå. Forhåpentligvis blir det litt geraniumblomstring etterhvert… 🙂

  3. Geranium er en dille her også, de er jo så vakre. Nydelige bilder 🙂
    Alle er godt i gang her hos meg, men jeg må nok vente ennå en stund før jeg får blomstring. Men den som venter på noe godt…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *