Salte saker og søte minner

Salte saker og søte minner

Vi hadde Italia-abstinenser i helga. Tankene gikk til deilige brødblingser, oster, vinsmaking, pesto …  Sukk.

Jeg fant oppskrift på filonebrød hos Epicuriatricen, og skred til verket. Mens deigen hevet seg barberte jeg et par potter med basilicum ute i drivhuset, fant pinjekjerner i fryseren, god parmesan kjøpt i Toscana i kjøleskapet, og jomfruolje fra Greve på kjøkkenbenken. Det ble pesto i en fei  🙂

Så ble det lunt brød, noen dråper olje, pesto, norsk spekeskinke og høvlet parmesan, samt et glass italiensk rødvin. Sukk! Lykke!

  DSC_0036  

0 kommentarer til «Salte saker og søte minner»

  1. Jeg som løp fra frokostbordet i dag… 😉
    Minette er satt til roting, vil du ha henne litt senere med rotklump – da er hun bare å plante ut.

  2. OK! 🙂
    Det bor en søster av henne noen mil mer vest enn der dere holder til. Hun er visstnok blitt omfangsrik. Den ble sendt med rotklump.

  3. Dette er noe av det beste jeg vet!!! Her er jeg så heldig at vi har en butikk som heter «Gutta på haugen» bare noen meter unna. De har de mest fantastiske skinker, oster og alt man kan begjære!! Jeg elsker pata negra med litt parmesan, ferskt italiensk landbrød og sorte oliven til. Ikke rart jeg må ha nye bukser snart
    😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *