Lunch på piazzaen

Lunch på piazzaen

Lucca. Amfipiazzaen. Mesteparten av reisefølget på oppdrag «hente sist ankommende i følget», og venninne og jeg hengav oss til avslappet shopping, både vindusutgaven og den mer håndfaste, og så var det siesta og to timer i sola på piazzaen, med utsikt til passe livlig folkeliv, balkonger med kaskader av urter og pelargoner og gamle, gamle pyntede fasader (jeg har glemt hva de heter, de «skulpturene» man har på fasader).

Menyen ser du på bildet. Bruscettaen var fantastisk! Iskrem m/kald espresso til dessert.

Mmmm  😀

Posted by ShoZu

0 kommentarer til «Lunch på piazzaen»

  1. uff… det så skrekkelig vondt ut 😉 Jeg antar du har det _absolutt_ fryktelig! (*grumle, ikke no sånt i Trondheim i dag nei*)

  2. Strålende vær og oppdekking, ser jeg.
    Her hagler det. Og jeg skal hjem til plain fiskesuppe. Skal hilse fra de utpriklete. Kos deg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *