Levere varen vi solgte? Nei, det dri*** vi i !

Levere varen vi solgte? Nei, det dri*** vi i !

Jeg er så sur.

Vi bestilte og fikk bekreftet Italiaturen vår, med retur på søndag kl.12:00 fra Bologna, og ettermiddagsflyet fra Schiphol til Kr.sand. Løsningen kostet 800 kr. mer pr.person enn alternativet, – som var avreise klokka seks om morgenen, men det betalte vi gladelig. Dermed ble det et ekstra døgn med leiebil og en ekstra natt på hotell også, men vi er glade i litt komfort, så det var greit.

Nå har jædrans KLM kansellert ettermiddagsflyet fra Schiphol, og fylt opp kveldsflyet. Dermed har de dytta oss over på flyet som går 06:00 fra Bologna (hvor vi sikkert da må beinfly for å nå morraflyet hjem fra Schiphol).

Kan de gjøre slikt, si meg? Jeg føler at KLM har stjålet 1600 kr fra oss, + prisen på en natt på hotell og vår del av et ekstra døgn med leiebil.

Jeg er så sur at jeg tror jeg kveles.

Nå må jeg ta meg kraftig sammen, pakke, og begynne å glede meg til ferien…

0 kommentarer til «Levere varen vi solgte? Nei, det dri*** vi i !»

 1. intresangt spørsmål, logikken tilsier at du i det minste burde få igjenn mellomlegget mellom de to alternativene, men hva veit vel jeg. Verdt å sjekke opp da, problemet her blir vel å dokumentere prisdiferansen?

  (dette er forresten litt som en gang sas ikke ville fly fra ålesund til trondheim og booket alle om på buss, der fikk vi kranglet oss til å få refundert flybilettene, også bestille egne bussbiletter, de skulle nemlig sette oss på rutebussen… (og det var lettere å gjøre det slik en å prøve å få igjenn penger etterpå..)

 2. Kan du dokumentere merutgifter må det være lov å prøve seg i alle fall. Men som du sier er det best å glede seg til ferien uansett.

 3. Fytti for no`dritt!!! Men Bologna er jo så flott!!!! Åååhh elsker den byen.
  Hvis du får tid, må du gå å spise på Piedigrotta.. spis Gnocchi alla sorrentina. Det står ikke på menyen men de har det!! 🙂

 4. Høres spennende ut,Charlotte – men det blir å svusje direkte til Lucca hvor vi skal være de første par dagene, og deretter til Firenze for resten av denne miniferien.

 5. Surt! Men prøv å få tilbake noe. Dokumenere og krev. Går det ikke så nyt ferien – enda verre om KLM klarer å ødelegge alt, da taper du jo enda mere….
  God Tur!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *