Ingen erteblomster og blablabla

Ingen erteblomster og blablabla

Jeg tror nok jeg kan fastslå at det ikke blir noen erteblomster på meg i sommer. Jeg har sådd til sammen fire pakker i to fulle root-trainere, og ingen ting har kommet opp nå, etter rikelig med spiretid.  De ble nok liggende hakket for lenge i vann før jeg sådde. Da har jeg kanskje lært til neste år, da.

Det er deilig å være hjemme igjen etter et par dager med kurs i Oslo.  Det var et bra kurs, og moro å lære personlighetskartlegging. Når det er sagt, er jeg nok såpass innadvendt, at 2-3 dager med så mye sosial kontakt blir skikkelig slitsomt. 

Jeg så et merkunderlig syn i Oslo; en flokk på noen jenter i – 16/17 årsalder eller noe, tenker jeg?  De hadde samme frisyre,  selvsagt, bortsett fra at noen av dem hadde heeelt blondt hår og noen heeelt svart. Klærne var det ikke noe spesielt ved, tror jeg for jeg ble så fjetret av fjesene. De så, bokstavelig talt, ut som de hadde mikset seg en balje med gulaktig, mursteinsfarget, klebrig pulver som de så hadde dyppet fjeset nedi.  Helt jevn, helt uhyggelig maske. Ikke make up, snarere cake up! Store mengder mascara osv, selvsagt. Kjære vene, de så simpelthen ikke ut, og de så ellers ut som om de hadde en vanlig hverdag  😯  
Vel, dem om det. De har sikkert sminket seg for å gjøre inntrykk, og det oppnådde de i alle fall med meg, selv om jeg helt sikkert ikke var i målgruppen.

Det er varmt og deilig her nå. Femten grader i skyggen i skrivende stund, et avsindig fuglespetakkel, og alle motorsager og kappsager og sånt i nabolaget er i sving.  Tulipanene er også  i sving. Purissima og de gule/røde som jeg nå ikke husker navnet på, samt de jeg nevnte i collagen er åpne, og alle de andre står strunke med sprekkeferdige knopper. Vi kommer vel antakelig hjem til det floret når vi har vært sørover. Bildet er uskarpt. Beklager det.

DSCF4353

Da vi kom hjem fra jobb i dag hang det en fin, lys flettekurv med deilige, små stemor, på veggen ved inngangsdøra. Verken min kjære eller jeg har kjøpt den eller hengt den opp. Nå må vi finne ut hvem vi skal takke. Mistanken retter seg i retning svigermor 🙂  Vi får se.

DSCF4352

I kveld bare må jeg ut i drivhuset og prikle Nicotiana-ene. Og så agurk. Go’aften 🙂

0 kommentarer til «Ingen erteblomster og blablabla»

  1. Ja den sminken er hyppig her i Kristianby også. Forferdelig!!! Minner om LdB brunkrem. Husker du den? Grøss….
    ID mineralpudder til folket sier nå jeg.

    Ikke for å gni det inn.. men nicotianaene er plantet ut her i dag. He-ha.

  2. Ah – sånn svigermor vil jeg også ha! Ingen stemor på døra derfra.
    Bortsett fra det er hun søt og snill og nettop 90, jeg klager ikke!

  3. Haha, jeg har selv observert mengder av den sminketrenden her i Oslo… det er uhyggelig. Noen burde gi dem et kurs. Jeg tenker på at de skjuler sikkert helt fin og ungdommelig hud under all den ekle sminken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *