Vindusvask og nye klær

Vindusvask og nye klær

Da var den dugnaden over. Alle vinduer og speil i to etasjer på senteret er i dag vasket av yours truly. Det ble riktig pent, om jeg får si det selv. Andre har vasket vegger og lister og treningsapparater og skrudd opp persienner osv osv. Det er hyggelig med sånne dugnadsdager :-), og Jif har økt omsetningen på vindusvasksystemet sitt også, siden to av de tilstedeværende fikk akutt må-ha-reaksjon da de så meg svinge mopp, klut og nal.

Etterpå ilte jeg til byen og ervervet en lang, langermet, hvit linskjorte/-“frakk” som jeg la min elsk på i går. En venninne hadde vært så vennlig å kjøpe seg en slik og jeg fikk prøve, samt godkjenning på at jeg kunne få lov til å ha sånn, jeg også. I dag hadde butikken min størrelse, og da jeg skulle betale ble jeg opplyst om at det er 20% på alt i butikken i dag! Juhu, sånt skjer ellers aldri meg, så jeg ble skikkelig superfornøyd  😀  Det ble andre nyanskaffelse i klesveien på bare noen dager, etter at jeg kjøpte den syrinfargede, korte jakka i Oslo. Ja, for ikke å snakke om de nye skoene, da  😀

Så har jeg vært ute i hagen en tur og klippet roser og luket litt, før min kjære sørget for å dra meg med på en joggerunde i skogen.

Nå er jeg nydusja og litt mør i leggene, og generelt trøtt og litt “pudding”. Jeg tror jeg skal tillate meg å flate litt ut på sofaen her jeg, nå.

God lørdagskveld :-).

  ggun444l  

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *