En liten vårcollage

En liten vårcollage

Jeg har jo pleid å poste collager ganske regelmessig i bloggen her, og nå kommer den første i år. Liten, sammenlignet med de jeg har hatt før, men det er jo en start.

Jeg har tatt utallige bilder av årets første tulipaner, så det er en tradisjon 🙂
Så er det Sanguinea Canadensis, som heldigvis er mange fler i år enn i fjor. Kuleprimulaen (Primula denticulata) har holdt på en god stund allerede. Det samme har Tysbasten, og dette bildet tok jeg mest for å avsløre hvor bortimot håpløst vanskelig det kan være å kombinere farger kun basert på fantasi og dårlig husk.  Neste bilde viser lerkesporen (Corydalis) som jeg tigga hos HildeG i fjor, og til slutt er det Trillium, som legger på seg, så vidt jeg kan se.

Alt popper opp og står klart til sprang i hagen nå. Geraniumtuene er på sitt prydeligste; halvkuleformede, regelmessig, nye og lekre, og mengder av tulipaner står i knopp.

Forstetulipaner09 Hvitesoldater
HvitKuleprimula Hyacinther_tysbast
RodLerkesporeHildeG Trillium

 

Jeg synes jammen at jeg er heldig!

0 kommentarer til «En liten vårcollage»

  1. Godt å se at Grimstad, som jeg bodde i i åtte år, fortsatt ligger langt etter. 😀 Her har både hvitveisenm lerkesporen og krokusen blomstret av. 😀 På den annen side er det jo flott å se blomstringen også; skulle gjerne hatt krokus her i hagen fortsatt. Men det er vel bare ti måneder til neste blomsting begynner. 😛

  2. Kjempekoselig oppsettav fltte vårblomster. Det er ei deilig tid nå som det spirer og gror. Vi er heldige som har evnen til å kose oss med dette.
    I går var jeg på Mølen, og det var fantastisk. God helg og fortsatt en veldig flott vår til deg fra Grethe.

  3. Takk for pene ord, alle sammen. Jeg har vært på Mølen en gang for lenge siden, Grethe, og der var det virkelig fint, ja.
    Øyvind: du liker å «vinne» du, visst? 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *