54 minutter i skogen med høy puls

54 minutter i skogen med høy puls

Håh! kjempestolt av meg sjøl. Det var så deilig å være ute i skogen i går, at jeg satte i gang igjen med trening i arbeidstida i dag, og har altså vært på jogge/gå så fort jeg klarer-tur i 54 min. med pulsklokke og altså – høy puls. Usedvanlig deilig, både fordi jeg har gjort noe som er bra for meg, og for at jeg gjorde det aleine uten å være redd i skogen, og fordi jeg var hjemme igjen kl.litt før fire og var ferdig med trening. Ellers er det jo å komme hjem før fire, spise litt og akkurat rekke å bli stuptrøtt til man skal på trening.  Hurra!!

I kveld har jeg derfor fått unna forefallende husarbeid samt litt stell av potteplanter. Orkideene skal jo ha sin form for stell, men de andre har hatt usedvanlig godt av å få en sånn vanningsbrikke i potteskjuleren. De formelig strutter. Hvis du ikke er sikker på hva disse brikkene er, så er det rundinger av litt tykk undervanningsduk, 6 stk i pakken til kr.39 eller noe på Plantasjen.

Dagens jålebonus var pakken herfra, hvor jeg hadde bestilt tre farger av dette, et par fargen av dette, og en sånn.  Billig, 22 dollar + grei frakt og grei leveringstid. Best av alt er at kvaliteten synes å være riktig god.

Nå skal det tines og grilles et par kyllingbryst til kveldens middagssalat.  Min kjære har trukket seg tilbake med eksamenslesing. Han skal blir F&S-trener og har steg1-prøven i morra. Med den klisterhjernen han har i skallen burde det gå helt utmerket. Tudelu!

0 kommentarer til «54 minutter i skogen med høy puls»

  1. Jepp! Skikkelige farger, også; mørkt gråbrun, tropisk orange og hot pink! Joho 😀 Høres aldeles skrekkelig ut med de to siste der, men de oppfører seg lekkert på huden, heldigvis.

  2. Flinke du. Jeg finnes ikke skogredd, jeg. Så i går jogga jeg rundt i tussmørket etter skogsveiene helt alene med lydboka og pulsklokka. I dag er jeg mektig stolt av meg selv. 😀
    Middagen høres helt fortreffelig ut. *rumle*

  3. Noe helt annet: Hvordan får du til den boksen der det står «Kategorier», og så kommer alle kategoriene i diverse størrelser nedover, avhengig av hyppighet? Den er så fin, og jeg har forsøkt å finne en sånn, men ikke greid det. Hvor fant du din?

  4. Suzy:
    Det er en widget som er tilgjengelig for dette temaet jeg har valgt (det heter «Connections»). Widgeten heter Category cloud. Det kan godt være at det er mulig å finne en tilsvarende som sånn derre plug in eller noe? Du er på eget domene og kan velge sånt litt mer fritt, eller tar jeg feil?

    Så fint at du liker matpraten min 😀 Jeg har stor glede av å skrive de postene også.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *