Blogghopping !

Blogghopping !

Turbolotte er en dame med liv i toppetasjen. Nå er hun kommet opp med ideen om Blogghopping  Greia er at man velger seg en blogg fra egen bloggliste, bvor man legger igjen en hilsen.  Så hopper man videre fra lista til den man er innom, legger igjen hilsen

Blogghopping

Og så burtetter. Og så lenker man til de man var innom sånn helt til slutt.

I en litt småkjedelig søndagstilværelse, –det er vel forresten mandag i dag,  -jaja – så kan vel det være en like bra syssel som mye annet, i alle fall så lenge det er såpass vått ute at hagearbeid ikke akkurat frister så veldig.

 

Her er de jeg har vært innom i dag:

Fra min blogg til: Snusmumriken

Til: Snilefiskens grubleblogg
Til: Kampen mot klokka
Til: Det fantastiske liv
Til: Sarah
Til: Soli Maybury
Til: Et takras til besvær

Prøv du også, da vel!

0 kommentarer til «Blogghopping !»

  1. hehe, artig å holde på med sånnt, jeg har fått litt metning på å lese nye blogger for tiden, men av og til tar jeg fore meg lenkefelt og kommentarfelt og hopper i vei, har funnet flere nye favoritter sånn 🙂

  2. Det går typisk litt opp og ned med bloggelysten og leselysten her også.

    Charlotte: jeg lenket visst til et helt annet sted enn til deg sånn med det samme. No harm done, får vi tro 😆

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *