En effekt av en tilværelse med litt for mye fritid

En effekt av en tilværelse med litt for mye fritid

Jeg ligger på sofaen og strekker på meg. Middagsluren ble litt lang, og jeg tenker at søren heller, jeg burde heller brukt ettermiddagen i hagen.  Menmen – det er deilig med sofa også  🙂
TV-en står på. Jeg kaster et blikk på det som foregår og rister i mitt stille sinn på hodet over at klokka allerede er så mange. Seks! Jøss!  Samtidig blir jeg av en eller annen grunn oppmerksom på at håret mitt står til alle mulige kanter og burde vært vasket. Det burde i grunnen hele jeg også, –og jeg har bare morgenkåpa på ennå. Vel – da får jeg gå i dusjen, da.  Min kjære slumrer visst, han også.

Det er i dette øyeblikket det går opp for meg at vi har invitert middagsgjester til kl.18:00. Det kommer 4 middagsgjester omtrent….. NÅ!  Jeg hører dem i oppkjørselen. Jeg styrter inn på rommet med utsikt til inngangen, og ser damer med kjole og mennene i dress. De prater og ler og er i feststemning. 

EEEK

Så våkner jeg . Heldigvis!!  Puhhhh   😆

0 kommentarer til «En effekt av en tilværelse med litt for mye fritid»

  1. Puh… Eg brukte å drøyme at eg forsov meg til eksamen – kvar gong! -Vakna med eit rykk klokka halv fem, og var panikkslagen. Heldigvis gjorde eg det aldri IRL.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *