Skoddeheim på vikende front

Skoddeheim på vikende front

Vi våknet til en vegg av skodde rundt husveggene her i dag. 7-8 grader og nokså surt. Fysjom.

Jeg har tilbrakt formiddagen på kjøkkenet, hvor jeg har bakset med spinat, plommer, en paideig og litt sånt ymse.  Det er kjempekjekt å invitere venner på middag, men det aller kjekkeste er nesten det å ha lang tid på seg til forberedelse, slik at det er mulig å tenke seg om underveis.  Nå er desserten (pai med vaniljekrem og plommer) ferdig, og står kaldt i påvente av å bli satt i ovnen når vi setter oss til bords med hovedretten i kveld.

I en liten pause i paideigkjevlingen kikket jeg ut vinduet, og oppdaget at blåveistua har lagt på seg. Dobbelt så mange blomster i år som i fjor. Yay!

Nå letter skodda. Det er myyyye lysere. Kanskje det blir sol   😀     ?  Vi kjøpte oss en sånn derre Baden-Baden-stol på Plantasjen i går -den røde (s.2), og det hadde vært helt topp om vi fikk anledning til å bruke den.  Vi kjøpte først én, og overtalte oss selv til å tro at det var nok med en på deling. Deretter prøvde vi den i solsteika begge to, og besluttet sporenstreks at det er akkurat nok med en hver. Jepp.  Værmelding fra og med i morgen ser rett og slett ikke så verst ut.

0 kommentarer til «Skoddeheim på vikende front»

  1. Lykke til med middagen i kveld! Det er forresten meldt godvær framover:-)

    Jeg har nå fire av de stolene. To på verandaen opp og to nede. De er aldeles nydelig å sitte i.To av dem står like utenfor soveromsdøra vår, og min kjære og jeg hadde mange fine kveldsstunder i dem, med et lite glass, i fjor .

  2. Håper været letter hos deg snart. Her ligger tåka tykk enda, men yr.no mener det skal klarne opp rundt 14.00 😉
    Jeg har halsvondt og det gjør faktisk enda mer vondt i halsen når jeg kikker ut på det gråkalde været.
    Fysj! 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *