Radikal slemmisme

Radikal slemmisme

Runar Døving har et debattinnlegg med denne overskriften i Aftenposten i dag.  Ytterst velformulert og «to the point». Jeg vil anbefale deg å lese det, og jeg må virkelig si at jeg gleder meg til å se Frp svare på spørsmålene Døving reiser. Jeg tillater meg å  tvile på at de vil klare det.  Be om unnskyldning gjør de nok neppe. 

Det er liksom Bacon som dukker opp i hodet på meg når jeg skal forsøke å illustrere noe ekkelt.  Jeg tok inn et bilde, men fjernet det igjen. Det ble feil. Sorry.

0 kommentarer til «Radikal slemmisme»

  1. Uten at jeg er Frp’er: Tja, jeg vet nå ikke helt om Døvings innlegg var annet enn videre spekulasjoner, bare fra motsatt kant.

  2. Synes du det? Det er vel alltids slik at måten man leser en tekst vil «farge» forståelse og tolkning, og jeg er enig med Døving i at det er vanskelig å tolke Tybring-Gjeddes og Lorentsens retorikk annerledes enn det han gjør. Og spørsmålene han stiller henger etter mitt syn godt og logisk sammen med det øvrig.
    Andre, med andre synsvinkler enn min (ikke nødvendigvis Frp-symptatisørsynsvinkler) kan sikkert tolke annerledes.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *