Materialista – eller ting man ikke trenger, men kan ønske seg

Materialista – eller ting man ikke trenger, men kan ønske seg

Sånn i et forbruksperspektiv og alt det der er det jo forkastelig å kjøpe ting man ikke trenger, men så har jeg jo ikke kjøpt noe heller, bare vindusshopper med liten dråpe på underleppa.  Jeg ser for meg at med slike målebegere til disposisjon ville mine bakverk nå nye og hittil ukjente høyder, og jeg ville skinne som en sjarmerende og fargerik stjerne på kjøkkenet. Det er jo logisk med blomstermotiv siden jeg er hagegal. Ikke sant? 

Målebegerne koster $36 hos Anthropologie (hvorfra jeg har stjålet bildet), men nettbutikken deres dekker ikke Norge pt – heldigvis, kan man kanskje si.  De utvider imidlertid til stadighet sitt nedslagsfelt, så det er vel bare å følge med  😉

Sist jeg ønsket meg unødvendige målebeger var da jeg oppdaget Nigellas measuring cups i det skjæreste, lyse blåturkise. Bildet er stjålet herfra.

Jeg fant en butikk i Oslo hvor de sto i hylla og fristet meg, men til over 650 kr. blir det for – tøysete for meg. Men, de ER lekre!

 Jaja, det var dagens vindusshopping. Nå må jeg sjekke tilstanden i drivhuset. Det er sol, og fristende å stikke nesa utenfor døra 🙂

En flott søndag ønskes alle  🙂

0 kommentarer til «Materialista – eller ting man ikke trenger, men kan ønske seg»

 1. Dette er ikkje for å erte, men Nigella sine målekoppar har eg fleire gongar sett til halv pris rundt omkring. Dei er lekre! Venninna mi over plenen har fleire av fata og bollane, og dei ser fantastiske ut. Feil farge for meg, dessverre. (Eller skal eg kanskje seie heldigvis?) Dei kallar den Dove egg blue, vakkert namn på fargen, til og med.

 2. Hmf! Da må jeg bare basere meg på at flaksen slår inn, da.
  Ja, sant de ser fantastiske ut?! Det er noe med overflaten, som er så inni granskauen delikat (underlig kombinasjon av ord, men det får gå), at-at-ja.

 3. De turkise var nusselige, ja. Blomsterbollene tror jeg at jeg står over, hagegal eller ei. Men blir de ikke lett knust? Evt at man ikke finner akkurat den man skal ha…. Men man har jo alltids ikeas litermåle i rustfritt stål 😆

 4. Herlige kopper! Jeg har dem i mørkebrun, med hvitt inni. Herlige til kakao med krem og marshmellows! 🙂

 5. På Ebay får du Nigella-produkter billigere enn her hjemme har jeg sett. De er veldig delikate de der lyseblå, deilige på et vis (finner ikke helt rett ord her…)men jeg har, på tross av at dette er litt sånn «har lyst på», klart å styre meg unna. Man trenger jo ikke å fylle skapene mer.

  1. Javeeel? sier du deeet??
   hm

   Det jeg tror du mener er at de er delikate på en slik måte at man får ganske lyst til å være borti med tungespissen. Sånn føler i alle fall jeg :mrgreen:

 6. Vindusshopping er trolig det mest miljøvennlige du kan gjøre. 😉 Håper du kommer over disse på superduperkjempestort salg! Da gjør det ikke noe å kjøpe, vel? 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *