“Produktutvikling”

“Produktutvikling”

I det siste har jeg fått med meg et par tv-reklamer, og jeg sitter til dels med dette tåpelige uttrykket, vet du – sånn halvåpen munn og hengende hake(r).

Jeg er ganske jålete, det innrømmer jeg. Opptatt av make up og dufter, og får med meg at en del produkter er såkalt “limited edition”, for eksempel noen sommerdufter og noen øyeskyggefarger og sånn.

Men – dopapir?!  Dopapir i limited collection?  Hallooooo?  Øhhh – er det noen som lissom tar vare på et par ruller som samleobjekt fordi det ….  nei, det kan det ikke være. Det må være på tøys. Eller?

Og så var det armhulene, da. Hittil har jeg nøyd (nøyet?) meg med at det føles ok å barbere seg der, og at deodorant er greit for å slippe å lukte pekka. Men, nå skjønner du, nå skal man ha vakre armhuler også, nå.  Med perleglans.  Gjentar: armhuler med perleglans. Nivea synes visst at armhuler er et litt for ekkelt ord, eller noe, for nå heter det underarmer. Underarmer har vi litt lenger nede på overekstremitene som kjent.
Jeg tror jeg fortsetter å bruke den høvelen og deoen jeg har fra før, jeg, og armene – både over- og undervariantene blir hengende mest litt ned, tenker jeg.

15 kommentarer til «“Produktutvikling”»

 1. Ve-el. Stilsikker som jeg er (?) innrømmer jeg en tilbøyelighet til å handle inn dopapir med juledekor (!) en nokså «limited» periode av året…

  (Enig. Overeksttremiteter tar seg best ut når de henger ned.)

 2. He-he! Ja, de slenger rundt seg med ord som ikke finnes som «vitamin pro V, osv! Og vi lar oss forføre, dog ikke lure da! Men ja, kalle en spade for en spade, blir vel altfor brutalt! Og det selger heller ikke! Virkelighetsflukt, på en måte! Stå på! Du skriver morsomme innlegg!

 3. Jamenaltså, Villrose: å ha juledekor og påskedekor og urtedekor og hva de nå holder på med av pynt på dopapiret er greit nok, men å kalle det limited collection, lissom, det er det jåleriet der som blir ALT for jålera for meg.
  Hilde: jepp
  Krepsemor: Virkelighetsflukt og rare ord er det mye av i reklamen, ja 😆
  Og – tusen takk 😀

 4. Ja, du så den skjønnhetsdeoen, du og? Ikke vet jeg hva slags fetisj de har hos Nivea, men skjønnhetsdeo? Hvor dumme tror de vi er?

 5. Grøss ja.. Og den reklamen ( Nivea?? ) hvor han og hun ligger på en brygge eller hva det er, og hun spør han hva han synes er det vakreste med henne.. føttene? Nei, Hendene? Nei.. Armhulene… YEA right!!

  Gubben bare humrer. «Sjekk de armhulene til hun der da!»

 6. Det er mulig jeg er en av dem som har ‘limited collections’ innen dopapir i skapet. Innerst står det en rull eller to med julemønster. Når de kommer til syne, er det på tide å haste til butikken. 😉

  Hva skal produsentene gjøre, da? De er jo så mange om beinet, og på en eller annen måte må de jo fremheve sine egne produkter for å få dem solgt? Tidligere het tannpasta Solidox eller Pepsodent og fantes i én utgave. Det er leeeenge siden.

  1. Ja, den Pepsodenten husker jeg. Da jeg var liten, eller litt før, betydde «Pepsodent» «tannpasta», så man gikk i butikken og forlangte en tube Solidoxpepsodent. 😆

 7. Haha, fantastisk! Jeg var så vennlig å sende dem en bitteliten sarkastisk kommentar om bruken av anatomiske begreper i annonsen… 😀

 8. Vi tror vel egentlig ikke det, men jeg frydet meg likevel med å formulere kommentaren til dem. 😀

 9. Hvem sa at det ikke hjelper å klage? Se hva som dumpa inn i innboksen min denne uka:

  Hei og beklager sent svar.

  ja, du har virkelig rett. Det skal jo være armhulene.
  Vi bøyer oss i støvet, og skal skjerpe oss i fremtiden.

  Send meg adressen din så skal du få prøve Deodoranten for vakre «underarmer»:)

  Hilsen,

  Beiersdorf AS
  Marketing Manager Norway
  Nordic Marketing Manager NIVEA Sun

  —–Original Message—–
  From: noreply@NIVEA.com [mailto:noreply@NIVEA.com]
  Sent: 31. mars 2009 16:58
  To: Int Contact Norway /BDF OSL
  Subject: NIVEA.no contact form: Kommentarer & Annet|Kommentarer

  ==============================================
  Message:

  Hvis reklamen for Pearl and beauty er oversatt av et menneske, så bør dere vurdere å sparke vedkommende på grunn av manglende anatomikunnskap… Og hvis det er gjort av en maskin, bør dere ansette en korrekturleser. For jeg regner med at dere ikke mener at folk skal bruke deodoranten på underarmene? Jeg pleier i hvert fall ikke å svette spesielt mye mellom albuen og håndleddet… Jeg kan heller ikke se hvordan det å bruke deodorant under armene skal gi vakrere underarmer – med mindre dere sikter dere inn på det noe snevre markedssegmentet for personer som er født uten overarmer?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *