Årets første Plantasjen-raid

Årets første Plantasjen-raid

Det gror i pottene mine, og jeg har jo pådratt meg denne pellis-stiklingen, og i dag ble det klart at jeg var aldeles fri for plantejord. Det, pluss det faktum at jeg manglet redskap til å kutte greiner med litt tykkelse, gjorde at jeg fikk min kjære med på et raid til Plantasjen i ettermiddag.

Det ble 1-én sekk med plantejord m/leca – du forstår at det er ikke fullskala haging jeg planlegger i år! , en greinsaks, to par arbeidshansker, noen pellis- og million bells- / superpetuniastiklinger, en økonomisflaske flytende Blåkorn, en høy obelisk, en sånn derre krakk til å sitte eller knele på, med plass til småtteri under lokket,  og en god stol til terrassen.  Ja, og så kjøpte min kjære noen kjedelig malepensler.

Da vi kom hjem måtte jeg sjekke ut greinsaksa. Den funker bra  :-D.  Alt av sibirkornell er nå helbarbert, og jeg konstaterer at de fleste snittflater er 50/50 normal ved / brungråfarget.  Tenkte jeg skulle se i sommer hvordan de arter seg, men hvis det er som jeg tror må de bare graves opp og fjernes.  Det er nok den soppen, tenker jeg.  Kan man plante kornell på samme sted etterpå, tro? Eller blir det en himla haug med år i karantene?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *