Oppsummering av rolig helg

Oppsummering av rolig helg

Javel – da er helga snart over.

Jeg kan konstatere at årets sådd er et faktum, minus blomsterertene – som kommer i jorda til neste helg. Det var i dag jeg skjønte hvorfor jeg har sådd så lite det siste året. Det er nemlig slik at når man sår, så husker man den herlige følelsen det er å sirkle rundt pottene og vente på de søte, lysegrønne løkkene av liv som snart pipler opp av jord eller vermiculitt. Det er denne følelsen som – for meg i alle fall – er grunnlaget og meningen med hele aktiviteten, og det skjønte jeg med ett da jeg fant meg selv sirklende på badet i ettermiddag. Når man ikke sår, glemmer man dette, og da får man mindre og mindre behov for å så – men sitter antakelig igjen med en vag følelse av manglende tilfredsstillelse.  I can get no satisfaction, lissom – og følgelig er jeg satisfied i løpet av bare få dager nå, her er bilde fra en svært tilfredsstillende tid for 4-5 år siden, da jeg sådde og priklet en del…   🙂

nesten-full-annenetasje

I morra drar jeg til Oslo. Seminar om dobbeltdiagnoser i to dager. Forhåpentligvis lærerikt og nyttig.  Håper på mulighet til sniffetreff med Alt Godt på tirsdag, hvis ikke får jeg sniffe på egen hånd.  Delvis med tanke på reisen har jeg vært flink jente i kveld, og ryddet opp i/farget øyebrynene som hadde begynt å fade inn i intet, og så har neglene fått sitt stell. Halvtransparent nude-rosa kremlakk fra OPI. Pent. Så får man se om jeg klarer å unngå for mye hår- og lakenmønster i løpet av natta.

dscf0035

Ja! Jeg har faktisk haget en smule i dag. Sola brøt gjennom, så jeg grep saks og oppsamlingsanordning og gikk løs på den røde kornellen, som er sørgelig vanstelt og forvokst samt mistenkelig mer og mer grå. Sikkert den der soppen som rammer disse buskene. Dette bildet er også fra 2004, altså dengang jeg tok vare på vekstene i hagen min.  Etter en stund innså jeg at jeg trenger en skikkelig grensaks, så jeg oppsøkte min kjære og meldte om behovet, hvorpå jeg gikk inn og kosa meg med bok og kaffe. Leser Arnhild Lauvengs «I morgen var jeg alltid en løve», som jeg har holdt på med på-og-av i lange tider, av alle grunner unntagen kjedsomhet, for boka er svært interessant og lettlest. Nå er målet å lese den ut , den blir med på bussen i morra.

0 kommentarer til «Oppsummering av rolig helg»

 1. Sniffetreff med Alt Godt? Hva i all verden er det for noe skummelt?
  (Jeg håper virkelig det ikke er så skummelt som det høres ut)

  Forøvrig misunner jeg deg helgens sysler. Du kan godt få overta noen av mine sysler 🙂

 2. Haha! tenkte nok at noen ville finne dette med sniffingen litt skummelt, ja! Bare rolig, her dreier det seg om duft. Parfyme, eau de parfume, eau de toilette. Og så burtetter.

  Skriver du oppgave eller noe sånt? Det skal du jaggu få ha i fred. Jeg rygger!

 3. Det verste var at jeg først leste at du skulle sniffe med Al Gore, og ble litt satt ut der. Jeg har nok ikke fått med meg at du og Alt Godt bedriver sniffing på et så høyt nivå som det her er snakk om 🙂

 4. Jeg skjønner så godt hva du mener når du skriver at det å så gir den helt store tilfredsstillensen, når man sniker rundt frøpottene og håper at det skal være noe som spirer, og helst noen timer etter at man har sådd:-)

  Boka til Arnhild Lauveng er helt fantastisk.Har hatt gleden av å høre foredrag av henne noen ganger.

  Seminar om dobbeldiagnoser? Hva jobber du med?

 5. Så flink du er som sår egne planter. Jeg må bare si: Det var en gang. 🙂 Ellers reagerte jeg som Vibeke på sniffetreff. Må nok si jeg lurte. Lykke til med spiringa.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *